GIRL POWER EVENT

Alleen voor stoere meiden?

Scouting? Alleen voor stoere meiden? Echt niet! Scouting is ontzettend tof voor alle meiden! Of zij nu in haar gescheurde broek en te grote shirt komt of dat voor zij de deur uit gaat nog even snel haar mascara bijwerkt. Voor iedere meid is er een plek bij onze groep!

Is scouting leuk voor uw dochter? Dat is altijd een lastig te beantwoorden vraag. Wij zeggen natuurlijk volmondig: “Ja!”, wij hebben immers zelf ook destijds gekozen voor deze hobby. Maar wij snappen ook dat u misschien denkt: “Ik weet het niet helemaal”.

Daarom hebben wij op zaterdag 14 september 2024 (van 10:00 uur tot 12:30 uur) in het Groenendaalse Bos in Heemstede een Girl Power event! Een superleuke activiteit waarbij alle meiden uit de omgeving de kans hebben om scouting te ervaren.

Aan dit event kunnen meiden vanaf 6,5 jaar vrijblijvend en GRATIS deelnemen. Onze vrijwilligers hebben wederom een bomvol én uitdagend programma in elkaar gezet.

Zo gaan we onder andere koken op een kampvuur, actieve spellen spelen en je kunt je creative ei kwijt. Het beloofd weer een middag te worden waar je je outdoor skills kan testen! Mocht je tijdens het Girl Power Event niet kunnen dan ben je ook daarna van harte welkom. Je mag namelijk 4 keer GRATIS kijken wat er allemaal bij ons te doen is.

Wil je meedoen?
    captcha

    *Gevraagde gegevens worden enkel gebruikt om de deelname aan event te bevestigen en zal na het evenement verwijderd worden

    Ons clubhuis heeft geen eigen adres. Aan de Ritzema Boskade in Heemstede bevindt zich een bruggetje, als je dat bruggetje oversteekt en na het bruggetje links aanhoudt dan zie je ons clubhuis eigenlijk al meteen liggen.