GIRL POWER EVENT

Alleen voor stoere meiden?

Scouting? Alleen voor stoere meiden? Echt niet! Scouting is ontzettend tof voor alle meiden! Of zij nu in haar gescheurde broek en te grote shirt komt of dat voor zij de deur uit gaat nog even snel haar mascara bijwerkt. Voor iedere meid is er een plek bij onze groep!

Is scouting leuk voor uw dochter? Dat is altijd een lastig te beantwoorden vraag. Wij zeggen natuurlijk volmondig: “Ja!”, wij hebben immers zelf ook destijds gekozen voor deze hobby. Maar wij snappen ook dat u misschien denkt: “Ik weet het niet helemaal”.

Daarom hebben wij op zaterdag 16 september 2023 (van 10:00 uur tot 12:30 uur) in het Groenendaalse Bos in Heemstede een Girl Power event! Zodat u en uw dochter kennis kunnen maken met wat onze meiden Scoutinggroep te bieden heeft.

Onze vrijwilligers hebben wederom weer een bomvol én uitdagend programma in elkaar gezet voor onze leden maar ook om nieuwe meiden kennis te laten maken met scouting. Zo gaan we o.a. koken op het kampvuur, een unieke uitdaging doen en toffe spellen in het bos doen.

Wat doe je dan bij scouting?

Nou, eigenlijk van alles wat! Wij gaan graag naar buiten, daar hebben wij de ideale locatie voor. Wij spelen veel samen in groepsverband zodat wij leren samenwerken en samen spelen. Wij kunnen de ene week een kampvuur leren stoken en de week erna gaan wij aan de slag met papier, glitters en lijm. Wij zingen liedjes, gaan op kamp, verleggen onze grenzen, leren koken, leren verantwoordelijkheid te nemen, hebben veel plezier en lachen erg veel! Scouting WABO draagt bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van meiden.

Wil je meedoen?
    captcha

    *Gevraagde gegevens worden enkel gebruikt om de deelname aan event te bevestigen en zal na het evenement verwijderd worden

    Ons clubhuis heeft geen eigen adres. Aan de Ritzema Boskade in Heemstede bevindt zich een bruggetje, als je dat bruggetje oversteekt en na het bruggetje links aanhoudt dan zie je ons clubhuis eigenlijk al meteen liggen.