ROVERS
18 t/m 23 jaar

Bijeenkomst | Vrijdag 20:00 – 22:00 uur (om de week)

De Rovers is de nieuwste speltak van onze groep, sinds 2018 zoekt deze groep met jonge vrouwen de uitdaging graag op. Voor de Rovers is niets te gek! Een lipdub, 30 km hiken, klimmen & abseilen, ready steady cook, kampvuur avonden en de meeste gekke spellen op het clubhuis. Op vrijdagavond gaan ze de uitdaging aan om er weer een super gezellige opkomst van te maken. Samen maar soms ook met andere scoutinggroepen uit de regio en het land. Ze zijn tenslotte gek op deelnemen aan regionale en landelijke scouting activiteiten waar ze nieuwe scouts leren kennen en vrienden te ontmoeten.

Het hoogtepunt is het jaarlijkse zomerkamp! Waar ze naartoe gaan, verzinnen ze zelf.

Een week lang trekken met de backpack naar Antwerpen of Leuven, in een hoge toren slapen in België, met de bus naar Tsjechië, Met de trein naar Duitsland, fietsen naar Texel… verzin het maar. Het hele jaar zijn ze druk aan de slag om alles te regelen en om genoeg geld te verdienen.

Natuurlijk mag je je gelijk aanmelden maar beter nog is het om vier keer bij ons langs te komen. Zo kan je ons zonder kosten of verplichtingen leren kennen en ervaren wat we tijdens een opkomst ondernemen. Interesse? Kom dan langs op ons clubhuis of neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar rovers@waboscouting.nl

rovers-6
rovers3
rovers7
rovers1
rovers8
rovers4